top of page

PRIVACY VERKLARING

PRIVACY

Op deze pagina kunt u lezen hoe Praktijk Postmes informatie over u verzamelt en waarom. Uw persoonlijke informatie wordt te allen tijde vertrouwelijk en met respect behandeld in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD EN WAAROM?

Gegevens worden verkregen bij het invullen van het contactformulier op de website. Hier wordt gevraagd naar uw naam en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel gebruikt om op uw bericht te kunnen reageren. Verder gebruikt Praktijk Postmes enkel functionele cookies op de website.

Bij aanmelding wordt naar meer persoonsgegevens gevraagd zoals adresgegevens en telefoonnummer. De adresgegevens worden gebruikt om de factuur conform de geldende regels te kunnen opmaken en om producten behorende bij de diensten te kunnen leveren. Het telefoonnummer wordt gebruikt om te kunnen communiceren.

Wilt u de betreffende gegevens niet delen met Parktijk Postmes? Dan kan de opdracht helaas niet worden uitgevoerd. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te kunnen voeren en de producten te kunnen leveren.

 

WORDEN GEGEVENS GEDEELD OF BEWAARD EN VOOR HOE LANG?

De gegevens komen na het invullen van het contactformulier of de mail direct in de mailbox van Praktijk Postmes terecht. Deze komen in een beveiligd systeem terecht. De gegevens worden voor onbepaalde tijd in de mailbox en het klantenbestand van Praktijk Postmes  opgeslagen ten behoeve van eventuele vragen of informatieverstrekking omtrent de gemaakte producties en of plaatsingen die in het archief bewaard worden. Financiële informatie en facturen worden 5 jaar bewaard ten behoeve van de Belastingdienst. De verstrekte persoonsgegevens worden enkel voor administratieve doeleinden gedeeld met de belastingconsulent van  Praktijk Postmes middels ingediende facturen.

Uwgegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, CRM-systeem, de computer als de mailbox van Praktijk Postmes.

Hier een paar leuke uitspraken van clienten?
bottom of page